Răspunde la: Ce este "Sanki"

#676
Sanki
Participant

http://www.webcomics.ro/lista-de-benzi-desenate-romanesti-pe-care-le-puteti-citi-chiar-acum-online/
“Pentru că dorim să sprijinim industria și producția autohtonă de benzi desenate ne-am gândit să încropim o listă de publicații românește de benzi desenate. De dragul comodității începem cu benzi care pot fi citite online, unele abordând formatul de webcomic, altele pe cel al unei reviste digitale, iar altele dintre ele fiind prezente ca ilustrații pe bloguri personale. Luați aminte că aproape toate linkurile acestea vor duce la un moment dat, poate nu direct, la un loc NSFW. De asemenea, unele dintre benzi se mișcă mai greu că sunt proiecte din pasiune și din nefericire viața reală poate interfera cu ele.”

Listă de benzi desenate românești pe care le puteți citi chiar acum, online
Alin Răuţoiu

Sanki

Preiau descrierea oficială pentru că de aceea e acolo:

”un fanzin alb/negru, A5, de benzi desenate, care este distribuit in format pdf celor interesati pentru a-l multiplica si a-l distribui. Amatorii si autorii BD sunt chemati de asemenea sa contribuie cu lucrari. Este o intitiativa pentru promovarea benzilor desenate si autorilor BD, pentru solidarizarea fanilor.”
http://www.lapunkt.ro/2014/02/14/lista-de-benzi-desenate-romanesti-pe-care-le-puteti-citi-chiar-acum-online/?fb_action_ids=10203242964105683&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B234668066717751%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D