Răspunde la: CARUSEL – magazin de benzi desenate

#905
Anonymous
Participant

In germania exista si reviste pina la pretzul de 7,90 Euro si kiar a existat la pretzul de 9,99 Euro, reviste cu succes, fara a se inspaiminta cititorii de pretz. Importanta este in aceasta privintza concurentza, daca nu este o mare concurentza, atunci se poate cere si un pretz ceva mai ridicat, deoarece fanii si cititorii efectiv se bucura ca macara exista o astfel de revista, si kiar 10 Euro la 2-3 luni este un pretz rezonabil. Daca revista ar fii publicata lunar, atunci un pretz pina in 5 Euro, sau kiar 6 Euro ar fi pretz rezonabil.

Mult mai important este serviciile secundare cu care ii uimeste in sens pozitiv organizatorii revistei cititorii. De exemplu un site binefacut cu sansa de a downloada niste wallpapers, de a intilnii online desenatorii sau scriitorii revistei, atit in engleza cit si in romana. Se pot posta acolo si artworkurile in culoare, deoarece prima revista va fii alb/negru, surpriza ar fi tare placuta daca cititorii ar putea vedea paginile alb/negre si in culoare pe site, niste Exlibris special facute de desenatorii romani, etc…

Asa ceva ar atrage din ce in ce mai multzi cititori, ar dea sansa de feedback(atit pozitiv cit si negativ) si poate kiar de a atrage noi talente romanesti.

salutari, Eric