Răspunde la: CARUSEL – magazin de benzi desenate

#907
Anonymous
Participant

Visualart a-nceput sa se miste:
Zubaida:
cat mai ieftin si cat mai bun
la peste 150.000 ar trebui ca revista sa fie o incantare din toate punctele de vedere

Rork:
Zubi are dreptate.
Eu cred ca 100.000 lunar ar fi prea mult. Eventual ceva intre 50.000 si 70.000 lei ar mai merge. Nu uitati, pt. impatimiti n-ar ajunge. Le-ar mai trebui bani si pt. alte titluri care se gasesc pe piata romaneasca si care costa nene…
Apropo, ca tot suntem la News BD:
Mesageria Micul Paris prin librariile InMedio cel putin, ofera mai nou pe langa Picsou, Pif, Lanfeust, BoDoi, WITCH (versiunea franceza), Geisha (pt. perversi), Superman (pt. miliardari) urmatoarele titluri noi bd:
Capsule Cosmique (publicatie noua cu bd gen Hardcomics-ul nostru ca grafica) (desi peste 4 Euro, primul nr. s-a vandut la vreo 25.000 lei);
Bandes Dessinees Magazine (BD Mag) la 371.000 lei, revista gen BoDoi dar cu mai putina bd si mai multa informatie;
Ultimate Spider-Man (ed. in lb. romana) la 25.000 lei, cel putin primul nr.
Zubi, imi amintesc o vreme cand spuneai ca, ne avand ce cumpara, luai cate un Picsou in franceza sa citesti, desi sunt ferm convins ca nu esti la varsta titlurilor de genul asta. Acuma, vezi si tu, se inmultesc titlurile disponibile. Problema-i cu banii ca nu tin pasul.

http://www.visualart.ro/forum/showthread.php?t=5340&page=26&pp=15
Clau S:
ce autori romani vor apare? as vrea neaparat Eric cu Automatik!Rork:
Da, Clau S. are dreptate cu intrebarea lui despre autorii romani publicati.
Maxim neaparat cu chestiile lui „grele” de altadata, Graphite cu „Pseudo”, Eric cu „Automatik” si altele de-ale lui, poate Parligras daca vrea etc.
Nelinistea mea cea mare este insa alta: „clasici” se poate? Adica Albin Stanescu, Nicu Russu, Puiu Manu, Valentin Tanase si Sandu Florea-varianta lui clasica. De ce n-ar incapea in revista si o sectiune Retro ca astia mai tineri n-au apucat vremurile de glorie ale bedelei in Romania. Mor dupa subiecte fantasy, sf, horror dar de ce n-ar incapea si chestii istorice sau exclusiv caricaturale. Pun pariu cu oricine ca unele bd-uri de-ale Liviei Rusz ar face incantarea si deliciul tuturor fanilor indiferent de varsta. Ce faci Dodo? M-auzi?

http://www.visualart.ro/forum/showthread.php?t=7587&page=3