Re: And the winner is……………..

#1475
Cristina
Participant

Consiliul municipal si orasenesc al cetatii Angouleme a hotarit sa ofere marea cheie a davei si premiul capitalei de judet…….. musca, va rog…… inefabilului donjonistului Lewis Trondheim. Ura! Ura!Ura, pe 10 volume din seria Lapinot, ura!!!!!!
Angouleme 2007 se anunta deja memorabil datorita reformelor anvizajate de viitorul presedinte al Festivalului, care speram ca-si va reveni dupa efectul-supozitor produs de vestea cistigarii acestei distinctii.
Iata programul revolutionar al domnului presedinte, si permiteti apozitia, director al colectiei Shampooing la Dargaud, pentru ca merita:
Intrare gratuita pentru toti spectatorii,test de desen pentru toti desenatorii, dictare pentru scenaristi si test de cultura generala pentru toti editorii si daca sistemul actual al premiul nu satisface pe toata lumea, instauram altele: Premiul Carrefour pentru cea mai bun intilnire scenarist/desenator, Premiul Mammouth pentru dinozaurii frustrati din BD,premiul Casino pentru anti-talentul baftos si lista poate continua.
Eu stiu cu cine votez in 2007!Bzzzzzzzzzzzzzz
http://www.lewistrondheim.com/