Re: ANUNT IMPORTANT

#1266
_Maxim
Participant

Din cauza vanzarilor mici la primul numar din Carusel, numarul 3 al revistei va fi tiparit intr-un tiraj de numai 2.000 de exemplare. La acest tiraj suntem nevoiti sa schimbam formula de publicare a revistei. Ea va ramane la 96 de pagini cu coperta color si va contine aceleasi seriale straine si romanesti, dar interiorul va fi in totalitate la alb negru si pretul unui exemplar se va ridica la 10 lei noi (RON).

Deoarece revista nu se va mai distribui decat in Bucuresti, fanii din provincie si Bucuresti care doresc sa cumpere revista in continuare, sunt rugati sa faca un abonament la Carusel dupa cum urmeaza:
Sa trimita pe adresa: Editura Fundatia Nerva, C.P. Bucuresti 11-68, un mandat postal in valoare de 13RON/exemplar (10 RON revista+3 RON costul taxelor postale, plic, etc) si sa scrie citet numele si adresa la care urmeaza sa fie trimisa revista.

Abonatii sunt rugati sa raspandeasca vestea prietenilor, rudelor si cunostintelor, tuturor celor interesati sa se aboneze la revista deoarece incepand cu numarul 4 revista nu se va mai distribui decat prin abonament.
In cazul in care numarul #3 al revistei nu va aparea pana la sfarsitul lunii octombrie atunci banii se vor rambursa integral, minus costul mandatului postal.
Abonamentele pentru Carusel #3 se primesc pana la 30 septembrie. Mandatele postale trimise dupa aceasta data se considera abonamente pentru #4 al revistei.

Va multumim pentru atentie.
REDACTIA REVISTEI CARUSEL

http://undergroundbd.blogspot.com/
http://www.visualart.ro/forum/showthread.php?t=9851&page=3&pp=15
http://odeena.artis.ro/carusel/
http://caruselbd.blogspot.com/