Re: Carusel : Prima impresie

#1167
Gospo
Participant

Se pare ca toata lumea e multimita de calitaea revistei .Eee, uite ca eu nu sunt !
1.Nu imi place HARTIA. Calitate foarte prosta la nivel de ziar .Faceti un exercitiu : dati cu mana pe pagina si veti vedea ca se ia culoare pe mana .Ce sa fie asta ? asa se preznita o revista la primul numar  ?
2.Cred ca tot hartia este de vina si aici .Culoare nu este ceea ce pare (acolo unde este).Eu stiam BDul lui Sanadu Florea altfel colorat ,mult mai bine . De Conan nu mai supn nimic toata lumea stie cum trebuia sa arate.
3. Vreu culoare si daca e alb negru macar sa fie asa nu alb gri cum este pente tot in revista (tot hartia e de vina cred )
Am fost foarte dezamagit de cum se prezinta revista mai ales acum la PRIMUL numar .Si since mi-a parut rau ca am dat banii pe ea dupa ce am rasfoit-o mergind spre masina. Daca va aparea in acelas conditii peste doua luni sau stiu eu cand, cred ca nici nostalgicii nu o vor mai cumpara.Eu unul nu o mai cumpar . SANKI scos la mine la imprimanta arata mai bine  credeti-ma .Nu vreu o revista care sa aiba o calitate mai prosta de cat a unui FANZIN  .’’Ceva minunat o sa se intample’’ pentru mine nu sa intamplat nimic minunat  se pare ca asteptarile mele erau prea mari si credeam ca in sfarsit vom avea si inRO o revista de calitate . Dupa cate vad cred ca m-am inselat . Pe formu nu spune nimeni ce crede cu adevarat (eu asa simt) .Ne place sa ne mintim unii pe altii si pe urma sa radem cat de prosti suntem 
In numarul viitoar vreau o revista de calitate asta inseamna cel putin pt mine hartie LUCIOASA si BDurile sa fie COLOR daca sunt color si ALB NEGRU daca sunt albnegru(nu alb gri ca acum) .Nu cred ca cer prea mult .

PS :In sfarsit (de cand asteptam momentul asta) ma bucur ca a mai aparut cineva care spune ce gandesc si eu 😀