Re: Conventia BD de la New York (in desfasurare)

#1825
_Maxim
Participant

Mesaj de la Sandu Florea:

Astazi am fost la Conventie. A fost foarte mare, o multime de lume s-a adunat la coada si, ca niciodata, organizatorii s-au vazut nevoiti sa limiteze fluxul de intrare a vizitatorilor din cauza ca salile de expozitii erau arhipline.
Biletul de intrare pentru ziua de sambata era de 25 de dolari si trebuia sa stai la coada peste o ora ca sa intri. A fost cea mai mare Conventie din New York la care am participat vreodata si pot spune ca desi suprafata de expunere putea fi comparabila cu trei terenuri de fotbal, supraglomeratia si miscarile haotice ale multimii, datorate in mare masura spatiului redus de circulatie intre standurile de expunere, mi-a lasat o impresie generala deloc agreabila, centrul de conventii Jarvitz transformandu-se dintr-un centru cultural respectabil intr-o gradina zoologica. Desi maine (duminica) este a treia zi a conventiei o sa raman acasa ca sa ma odihnesc.
Mascota Conventiei a fost o masina Ford T pictata foarte frumos cu scene si personaje din comics si arata absolut superb. Holurile au fost pline de personaje (actori) imbracati in costumele celor mai populari eroi de comics, din filme sau cele de desene animate. Ti-am trimis poze cu
Captain America si Supergirl.

Va urez succes la Salonul de la Caracal si va doresc ca si voi sa aveti o coada de o ora la intrare.
Luati exemplu de la fanii din New York!

Toate bune.
Sandu

PS. Am cautat cu lumanarea Xmoor Studios si nici urma de el! Nu era nici inclus pe lista de participanti si nici nu am vazut vreun afis cu acest nume. E drept ca in vanzoleala de acolo si printre sutele de firme si companii mari si mici e greu sa gasesti pe cineva care nu-i nici macar pe lista de participanti!