Re: Cum stam? Impresii…

Acasă Discuții Diverse 24 Hour Comics Day Day Re: Cum stam? Impresii…

#831
_Maxim_Maxim
Participant

Avem doua poll-uri, unul pe visualart.ro, din 17
Da, absolut – 6
Da, poate fi interesant – 5
Nu cred ca as putea – 5
Nu-i vad rostul – 1

si altul pe salonbd.ro, din 20
Da, absolut – 19
Poate fi interesant – 1
Depinde de timp – 0
Nu prea cred – 0
In nici un caz – 0

Cum procedam?
Mai intai observam rezultate mai nuantate pe visualart.ro, forum dedicat artelor in general, desigur, dar nu cred ca la poll ar fi votat persoane neinteresate de banda desenata. Daca toti ar fi din Bucuresti, am avea urmatoarele concluzii optimiste: din 6 „fanatici”, cel mult 4 ar si face-o! Din cei 5 carora le surade ideea, ar putea participa 2, iar cel care nu vede rostul evenimentului, ori e un Gica Contra, ori unul care pe parcurs a inteles rostul, dar nu va participa.
Avem 6 participanti.
Dar daca numai jumatate ar fi din Bucuresti, sa zicem?… 4 participanti (un „provincial” ar avea drum prin Bucuresti) ar fi un numar bun.
In (aproape) cel mai rau scenariu: 2 participanti

Pe salonbd, s-a votat cuminte, „pentru”. Din cei 19, unii, cel putin 7 ar fi votat si pe visual, eu m-as baza pe 7, daca as fi optimist, daca nu: 4.
Si sunt optimist, dar nu incurajat de rezultatele astea, care pot fi rasturnate de realitatea locului si timpului, ci de „intamplarea fericita” provocat de un declic! Un declic bine gestionat. Ganditi-va ca din cei 20 inscrisi la Leipzig, s-au prezentat 6!
Pana atunci initiatorii ar trebui sa aiba incredere si sa nu abandoneze, sa nu se lase prada prejudecatilor „locale”, orice forma de realizare a evenimentului, oricat de diferita fata de cea planificata, in care se poate indeplini obiectivul 24hBD, fie si doar de o parte din participanti, fie chiar si online sa fie agreeata si preluata… Vor fi poate si 10 si 20 si 30… de participanti ad-hoc si niciunul din cei care se vor fi inscris. Nu toti vor avea poate forta sa termine, dar, ca la orice Maraton, importanta si onoranta este participarea! 🙂