Re: de pe carusel@gmail…

#1234
_Maxim
Participant

de la Adrian:

Sandu Florea are dreptate in legatura cu preturile. Un album ar costa 12-20 euro dincolo, dar voi ati reusit sa scoateti revista cu 2 euro (aproximativ), adica mai putin decat un nr original din noul Conan (in jur de 3 $). Si jumatate este color!

Calitatea este ridicata, intr-adevar. Poate ar trebui sa renuntati la Aliens si sa tipariti Conan direct ca si albume. La Conan ar fi simplu pentru ca puteti urmari linia de albume de la Dark Horse cu 6-7 numere intr-un album color. 6-7 numere are fiecare arc, deci fiecare volum va contine adaptarea unei povesti de Robert E Howard. Sau puteti sa preluati ideile francezilor care publicau cate 3-4 episoade intr-o revista de 66/88 de pagini color in anii ’70-’80 (ar fi mai greu la Conan pentru ca nu ati respecta arcele majore).

Daca tot vreti pagini alb-negru sau o publicatie alb-negru Sin City este alegerea perfecta atata timp cat nu dam 3 $ pe un numar de 30 de pagini.

Inca o data felicitari pentru pretul scazut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shtiam noi ca il veti putea mentine scazut, cu toate ca a trebuit sa taiati in doua episodul din Borderlands (cred ca din cauza asta ati facut-o, nu?).

Ultima frontiera este excelenta si pare ca este un episod din Twilight Zone. Felicitari!
Doua palose este iarasi extraordinara si imi aminteste de Harap Alb si de revista aceea ce a aparut inainte de Carusel (Luceafarul, cred, eu eram prea mic in 1986 ca sa citesc asa ceva, dar am avut niste numere de la un var, in ea a inceput Rio Bravo, parca).

Ok!
Excelent!

1. Ma gandeam ca ar fi bine ca sa aveti cel putin 3 seriale de 22 de
pagini (romanesti toate, daca se poate, ca oricum cele straine ar sta
mai bine in albume, deocamdata pastrati Conan) si inca vreo 2-3 BD-uri
singles.

2. Ce ar fi sa faceti un concurs de povestiri singles (cum sunt numerele #0, alea ce se vand cu 25c in US) si dintre astea sa selectati care vor fi dezvoltate in serial (la cererea publicului, bineinteles). Va dati seama ca atunci valoarea revistei ar creste exponential.

3. Serialele pe care ar trebui sa le publicati (chiar si cele bazate pe eventualul concurs) ar trebui sa fie scurte intre 2 si 12 episoade de 22 de pagini(sau de 12, ca ar merge si asa – mi-au placut benzile de la Matrix). Cele care vor fi cele mai populare ar trebui sa aiba revista proprie.

4. Daca procedati asa veti avea o industrie si atunci se vor vinde si revistele astea la licitatie daca ai pierdut un numar important.

5. Ar trebui sa il reabilitati pe Conan publicand in volume fiecare arc (stiu ca am mai spus asta) si editand si cartile lui Robert E. Howard (colectia in 3 volume: The Coming of Conan The Cimmerian, The Bloody Crown of… si The Conquering Sword… editate de Wandering Star / Del REy cu ilustratiile originale ale lui Mark Schultz si G. Gianni).

Ce parere aveti?

Eu deja sunt prins in sumarul numarului 3… 😕