Re: en roumain

Acasă Discuții Evenimente Expozitii Re: en roumain

#1782
_Maxim
Participant

Proiectele selectionate vor fi imprimate pe suporturi de format A0 (80 cm x 120 cm) si vor fi expuse la Muzeul de Arta Fantastica. Panzele vor fi vandute la licitatie la sfarsitul lunii decembrie (in jur de 20) pe un site international.

Regulament:
Deschis tuturor statelor member iar participarea este gratuita
Proiectele trebuie sa ne parvina pana cel tarziu 30 iunie 2010, sub forma de fisiere. Pe 1 iulie un juriu professional va delibera pentru selectionarea a celor mai interesante 48 de lucrari. Este indispensabil ca proiectul tau sa contina un monument, un sit sau un edificiu European caruia i-ati adus o tusa fantastica, apocaliptica sau suprarealista!
Muzeul se ocupa de imprimarea panzei ca de altfel si promovarea si difuzarea evenemimentului. Panzele vor fi trase in doua exemplare, un exemplar va fi vandut la sfarsitul expozitiei iar celalalt pastra de catre muzeu pentru marirea patrimoniului sau si va fi liber sa le expuna oricand. Sumele obtinute din vanzari vor fi folosite pentru acoperirea unei parti din cheltuielile de conceptie si difuzare. Pretul de baza al panzelor este fixat la 15 euro.