Re: EUROPA FANTASTICA

Acasă Discuții Evenimente Expozitii Re: EUROPA FANTASTICA

#1779
_Maxim
Participant

Proiectul “2010, Europa fantastica, suprarealista si apocaliptica”
14 august – 12 septembrie 2010, Bruxelles
– inscrieri pana la 30 iunie 2010 –

Proiectul este organizat de catre Muzeul de Arta Fantastica de la Bruxelles si a fost inscris in calendarul manifestarilor desfasurate in cadrul Presedintiei belgiene a Consiliului Uniunii europene.

Desenatorii, ilustratorii, caricaturistii, infografistii sunt invitati sa participe la acest proiect cu propuneri care sa reprezinte un monument sau un edificiu european intr-o viziune fantastica, suprarealista sau apocaliptica.

Astfel, se pot foarte bine imagina Turnul Eiffel din lame de cutit, Atomium din Bruxelles sub forma de gradina botanica sau Arenele romane din Nimes ca teren de fotbal.

Propunerile selectionate vor fi imprimate pe panze (format A0, 80 cm x 120 cm) si vor forma expozitia colectiva “2010, Europa fantastica, suprarealista si apocaliptica”, prezentata mai intai la Muzeul de Arta Fantastica de la Bruxelles si apoi itinerata la alte muzee si centre culturale de gen.

Lucrarile vor fi puse in vanzare in cadrul unei licitatii care va avea loc la sfarsitul lunii decembrie 2010 pe un site international de vanzari.

Regulamentul si formularul de inscrire sunt disponibile aici:
http://www.maisonbizarre.be/event.php?event=9