Re: LIBERTATEA, azi, 10 aprilie, 2008

#3954
_Maxim
Participant

Un roman, cautat de FBI in SUA
Rudele unui roman disparut in orasul american Seattle au cerut ajutorul ziarului Libertatea in speranta ca isi vor gasi baiatul. Despre Iulian Duna (30 de ani) nu se mai stie nimic din dimineata zilei de 3 mai 2006, cand, spun apropiatii, acesta ar fi plecat, nimeni nu stie unde, din casa unor romani la care tanarul si prietena lui locuiau in gazda.

Familia stie ca Iulian a cunoscut-o pe Ana prin intermediul unor prieteni. Parintii si fratele Anei erau stabiliti in America, iar cei doi au hotarat sa isi incerce norocul in ‘Tara tuturor posibilitatilor’.

Autoritatile au inceput o ancheta
Cei doi au ajuns in America, in Seattle, la o familie de romani. ‘El isi gasise un loc de munca la negru. Intr-o seara, intre cei doi s-a iscat un scandal. Ana a plecat de acasa. Pe la 5 dimineata, in 3 mai 2006, Costel, romanul la care stateau, a auzit deschizandu-se usa casei. Cand s-a uitat, Iulian plecase pe o bicicleta’, spune Mariana.
De atunci, n-au mai auzit de el. ‘Politia l-a trecut pe o lista de disparuti, in America, iar autoritatile romane din SUA ne-au recomandat sa angajam un detectiv particular. Am auzit ca FBI a inceput o ancheta’, ne-a declarat Mariana.

‘Nu pot sa-mi imaginez de ce a plecat fara sa lase vreun mesaj. El tinea permanent legatura cu noi’, mai spune mama lui Iulian.

Prietenii lui Iulian din State ofera recompensa pentru gasirea lui. Persoanele care l-au vazut pe Iulian sunt rugate sa-i contacteze familia la numarul de telefon 0749.140.566 sau la
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=202023