Re: PROMO

#990
_Maxim
Participant

Bunul Gyuri iar ne “pomeneste” in P R O – M I S I U N E
lucruri intamplate azi care vor schimba lumea de maine – Jurnal de lecturi alcatuit de Györfi-Deák György (16 februarie 2005):
O ‘ANTITUDINE’ CORECTA
Pana cand fanii benzilor desenate vor putea cere la chioscuri primul numar
din revista “Carusel”, Marian Mirescu a scos numarul 5 din “Sanki”, un fanzin de benzi desenate cu 24 de pagini. Alaturi de stirile din domeniu si de BD-urile semnate de Maxim, Spoitoru, Valentin Iordache, Dominus si altzii, gasim si o sugestie referitoare la ceea ce intentzioneaza sa ne prezinte Sandu Florea drept “un serial copyright strain de cea mai inalta tzinuta artistica”. Se pare ca el se va numi Borderlands si va fi realizat (scenariu si desen) de John Warner. Sanki 5 poate fi cerut la adresa , se distribuie gratuit in format PDF (are o marime de 1,4 M) si se multiplica de catre solicitator.

si inca ceva! contribuiti cu desene ( de ex. cu referire la lumea lui Tolkien sau, mai bine, parodieri – cum a fost seria MATRIX involutions a lui Corto colored by me…axim):
A INCEPUT LUCRUL LA PRO-SCRIS 1/2005
Singura noastra revista electronica de critica, teorie si istorie a literaturii
SF va continua sa apara si in acest an. Realizatorii si-au propus ca in primul numar din 2005 sa omagieze memoria prozatorului Alexandru Ungureanu, sa discute despre volumul “Figurine de ceara” ce cuprinde integrala povestirilor scrise de Mircea Opritza, sa continue explorarea critica a lumii sub-create de J. R. R. Tolkien. O serie de cronici va vor prezenta ultimele aparitzii din librarii sau cartzile trecute cu vederea, din cauza proastei distribuiri in teritoriu. Cei dornici sa-si exprime parerile (respectand principiile enuntzate de Catalin Ionescu la rubrica Pro-Teze) pot sa trimita materiale pe oricare dintre cele doua adrese de posta electronica ale Pro-Misionarilor, afisate mai jos. Data limita pentru expediere este de 28 februarie.