Re: RAHAN

#4140
_Maxim
Participant

Desi e un subiect „RAHAN”, André Chéret (Rahan et Co) la „Imagine 2D”, revista este dedicata copiilor si foarte tinerilor cititori, iar promovarea este exact „targetata”:
Participa si poti castiga unul din cele 3 seturi cuprinse din tricou, sapca si numarul unu al revistei Rahan.
Participa si poti castiga!
Rahan
Personajul principal al revistei este Rahan, fiul vremurilor salbatice, fiul adoptiv al lui Crao. Personaj care a incantat copilaria multor parinti si care speram sa va incante si pe voi.
Cutitul este singurul tovaras al lui Rahan. Un pacat al tineretilor, dat fiind ca este una din rarele ocazii in care Rahan incalca legile morale, furandu-l.
Este o arma foarte avansata pentru epoca sa, ceea ce ii confera in fapt valoarea, iar Colierul de gheare este singurul obiect care i-a ramas lui Rahan ca amintire din copilarie. Este totodata simbolul capeteniei Muntelui Albastru si reprezinta principalele calitati de care trebuie sa dea dovada Rahan.
Craô: Capetenia tribului Muntelui Albastru. A adoptat un bebelus ai carui parinti au fost gasiti morti si i-a dat numele Rahan.
Va asteptam sa descoperiti minunatele aventuri prin care trece personajul nostrum, viata oamenilor in epoca preistorica.

http://clopotel.ro/
http://www.clopotel.ro/fun/concursuri/concurs_rahan/rahan_nr1.php?id_concurs=336