Re: Re: PROMISIUNI?

#5491
_Maxim
Participant

@Maxim wrote:

Nu am mai gasit impresii pe nicaieri, asa ca am intrat prin curtile printului
1. http://shop.harapalbcontinua.ro/

unde se vinde blana ursului de la pod. Marketing, nimic neobisnuit.
Nu ne intrebam de unde bani pentru trimiterea unei publicatii de vreo 200 de pagini la domiciliul abonatilor cu numai 4,333… lei sau 4,1666… lei*, ci cum vor ajunge editorii la acest volum? Cu ce alti artisti si, Doamne-ajuta, alti scenaristi?

2. http://www.facebook.com/revistaharapalbcontinua
„Harap Alb continua! Se reinventeaza, traieste in prezent, ilustrat in stilul benzilor desenate Marvel/DC Comics, in incercarea de a reda cititorilor moderni simtul aventurii oferit de povestile scrise de autori romani.”
Cine se reinventeaza? Harap Alb face un salt in timp si ajunge in prezent? ASTA AR FI INTERESANT! Dar cred ca referirea este la povestea care continua in acelasi timp si spatiu (illo loco, illo tempore, ca sa ne citam) dar intr-un stil al „prezentului”, tintuit in Marvel si DC. Dar acest „stil” nu este deloc avangardist, „contemporan”, ci mai degraba academist si specific unui main-stream… cu proteze soft si hard.
Cat despre incercarea marturisita a editorilor, n-avem a spune decat ca publicul tinta este ambiguu („modern”), lipsit de spiritul aventurii. Anume acela oferit de scriitorii romani. Anume? Ion Creanga?

Aflam din discutiile de-aici ca numarul 2 apare la jumatatea lui dece,brie (inainte de Craciun si va fi probabil datat noiembrie, ca si primul din octombrie – modelul lui HAC facea, oarecum, invers) si ca „deocamdata avem foarte mult de lucru la HarapAlb”

[pauza de uluiala]


* nu exista nicio diferenta intre suma de platit pe numar/exemplar pentru abonamentul semestrial si cea pentru abonamentul anual

In august, pretul a ajuns 6,90 de Lei, mai mult decat avea revista de benzi desenate Carusel de 100 de pagini

(fotografie netrucata)
Observati asemenarile si deosebirile