Re: S.R.L. vs S.A.

#3334
Sanki
Participant

„Generalitatile” aveau rostul de a CONFIRMA „generalitatile” turnate de altii
Afisarea „libertatii” fata de regim a starnit Securitatea, care a realizat ca-l poate folosi.

Pacatele tineretilor
„Valentin” era deasupra tuturor, cu stigmatul sau de intelectual damnat…
Fronda a inceput cu benzi desenate, cu teribilism si egalitarism anarhist adolescentin (whatever) si da-i si da-i la concepte poetice
😉 : conjuratia egalilor, diferenta ierarhizata, compatibilitatea organicaBa da, S.A. construiesti „scenariul unei vinovatii ubicue fara vinovati”! Si ca turnator ai fost „nesincer”:D ..si urmarit!
STIGMATUL DUPLICITATII
POVARA RUSINII
COSMARURI
NEMILOASA AUTOSCOPIE
CONDITIA NEDEMNA DE TURNATOR
APARAREA UNUI OM CARE ISI RECUNOASTE INSA VINA…

„Daca tot nu aveam curajul de a rupe , speram macar sa-l fac inoperant. Prin urmare, asa cum aveam sa simt fara echivoc mai tarziu, ma simteam in orice caz . Era o simpla amagire? O forma de a-mi trata complexul de vinovatie, de a-mi ascunde pina si de mine mizeria morala? Cred ca nu, fiindca m-am simtit intotdeauna culpabil, mi-a fost greu sa-mi privesc in ochi prietenii. Si cine stie daca o voi putea face vreodata. Ma simt vinovat si astazi, mai ales pentru ca i-am mintit prin omisiune.”
82-90, „UMANIZAREA” lui S.A.
AM FOST CU ADEVARAT LIBER SUB COMUNISMUL DE STAT. NU-MI PASA INTR-ATIT DE CONSECINTE, VOIAM SA-MI PROTEJEZ PE CIT POSIBIL FAMILIA…

Cainta scrisa este un text total, care te lasa fara replica pentru ca S.A. si-o… pune in cateva randuri, intr-un dialog in sine, intr-o incearcare de apretare-n public a rufelor.
Trista figura, abila operatie!

*Serviciul Roman de Libertate