Re: Visualart.ro: DARIZ

#1422
_Maxim
Participant

Dariz a vorbit in prima zi despre revista CARUSEL:

Abea o ridicasem dimineatza de la tipografie…cred ca printre primi maxim 10 oameni care o vedeau iesind din tipo. asta daca ii pun in calcul pe angajatzii tipografiei….au urmat….un taximetrist….Eddie…Florin …Ciubi….Domnul Chirea cel care a organizat salonul si caruia ii multumesc ca ne-a primit (haleala, casa pusa la dispozitzie, organizare, spiritul salonului)…si ceilaltzi….Marian Mirescu cred ca a apucat sa o vada ultimul… Poate organizam si noi pa aici prin Bucuresti o ‘intilnire’ cu expozitzie ca suntem mai multzi si mai dotatzi.

Pentru ca nu era nimeni care sa prezinte Caruselul …..’magareatza’ a picat evident pa mine….asa ca m-am apucat sa tzin un speech copiilor care se strinsesera acolo (erau in fatza mea chiar daca nu se vad, asa ca sa stitzi ca nu vorbeam cu balustradele..)) si care au fost un public extrem de ostil.))) pentru ca se holbau totzi la mine de parca vorbeam chineza….drept care m-am inrosit ca o sfecla si am continuat sa arat a sfecla vr-o 1/2 ore….. Oricum tria facuta si asta.
aaaaa am mai uitat sa mentzionez de prezentza lui Ciubi care m-a spart o tzira….Eu venisem cu 5 planse mai terminate si un caiet de schitze si el venise cu..40 de planse full color si citeva numere pt copii pe care le-a impartzit in stinga si’n dreapta. Am descoperit ca e un tip superfain, supermodest, asadar nu a facut pe superstaru’ cum am facut eu, desi cam avea cu ce… Relatzia a evoluat si de unde dimineatza abea ne cunosteam spre seara am fost cazatzi in acelasi dormitor, pat …. si spre dimineatza chiar eram spate in spate ca ne cacam pe noi de frig…))))…Inca o victima facuta de Dariz. Pina acum au fost: Giulotto, Maxim, acum Ciubi, urmeaza Mateo, Vali, Eric, Bizarde, Feng, Capullo….si altzii..
Hai hai ….lasa-o! Si mie imi plac tot gagicile!!!
Vreau sa mai dau cu un ‘niuz’. Ca acolo nu am fost doar eu ba chiar au mai fost citziva cunoscutzi.
Primul e Marian Mirescu aka ‘el doctor’ aka ‘the spirit’ aka ‘ Don Corleone’ aka ‘the Gray Ghost’ sau cunoscut doar in cercurile esoterice ale masoneriei si vaticanului ca ‘The one’ a luptat cu gripa si asta fara sa isi foloseasca puterile supranaturale , pus pe fapte mari, cu hangerul ascutzit, pistoale lucind, strabatind pustiurile in galopul murgului si cu pelerina in vint gonind nebuneste a venit la Caracal. Domnisoarele isi ridicau fustele pina la genunchi de placere.
Domnul Dodo Nitza a venit si el si ne-a incurajat si ne-a impartasit din experientza lui de impatimit in ale bd-ului.
La ‘intrunire’ a fost si Eddie. Cine este Eddie??? Pai Eddie e un cunoscator in ale bd-ului si NU doar atit. Pentru ca atmosfera incepuse sa lincezeasca l-am rugat la un moment dat sa faca o prezentare pe orice tema bd-ista dar a fost zgircit ) si nu a spus decit foarte putzine lucruri lasindu-ne sa salivam nemultzumitzi. Daca ar fi spus celor prezentzi ce ne-a povestit noua in tren la intoarcere despre bd-u manga si comics cred ca nu mai pleca nimeni din Caracal decit cu fortza. l-am ascultat ca pe bunica mea cind aveam 5 ani si imi zicea povesti. Excelent om.
A mai fost si Costin. Un tip care are ceva de zis, are prea mute de zis, are muuult prea multe de zis. Pe tren l-am ascultat povestind despre proiectul lui personal care e o giganterie…..cred ca la 80 de ani o sa termine totul finalizind intr-un teanc de planse ce au sa iasa pe horn. Oricum, m-a cam enervat ca desena prea bine si avea si niste indei nu chiar nasoale…
Hai ca postez….am sa mai povestesc si despre altzii!!! II dau in git pe totzi!