Re: VLADY, vampirelul azuriu

Acasă Discuții Publicaţii Pentru copii Re: VLADY, vampirelul azuriu

#4141
_Maxim_Maxim
Participant

Anul acesta la Constanta, la salonul BD, a fost lansat prima carticica ilustrata (bedele) cu personajul Vlady, desenat de Alin Ivan, caracalean craiovenizat si… scris de italianul oltenizat Emnauele Leoni. Vlady este un vampir neobisnuit. In primul rand ca e mic si simpatic, albastru si oltean. Si in al doilea rand, colac peste pupaza, si nuca-n perete: adora mujdeiul!
Vampirelul a mai dat o tura pe la Constanta si anul trecut sub forma unui fanzinel. El se mai plimbase si pe la Caracal si prin Ardeal (de ce oare…? hehe) sub forma de ilustrate, stickere etc.
Noua locatie, temporara/de avarie, de la Colegiul de Arta „Regina Maria”, a salonului BD, i-a priit azuriului. Copiii l-au ochit si…tintit!
Urmatoarea aparitie BD ar trebui pregatita din timp, sa cuprinda o singura poveste bine inchegata, desenata cu mai mult loc si mai multa atentie acordate ambiantei, decorurilor. In plus, cu un… plus de efort financiar, personajul albastru va trebui sa fie albastru si-n poveste, nu doar pe coperta. Deci, bedeaua sa fie colorata! Copiii asta vor!
Alin, Leo, daca aveti nevoie de o mana de ajutor, stiti unde ma gasiti! 😉