Sanki vol.26 – Viteazul e al meu. Eu desenez

August 2017 | 24 pag.

Răsfoiește publicația pe Issuu ↗

Conținut:
Sanki se schimbă la faţă şi propune o temă…istorică!
În urma campaniei denumite şi în serios şi în glumă „Viteazul e al meu. Eu desenez”, a fost realizat acest număr este dedicat Viteazului Mihai.
Tema rămâne valabilă (v. pagina Facebook dedicată)…

Volumul a fost lansat la Râmnicu Vâlcea, în cadrul expoziției de Bandă Desenată de la Convenția națională de Science Fiction din 2017, ocazie cu care am oferit un exemplar domnului profesor Lucian Boia. Întâlnirea noastră o puteți urmări pe canalul nostru de Youtube:

 

Campania „Viteazul e al meu. Eu desenez.” pe forumul Visualart

Pentru că…
…mai avem Viteji!

+”The Mask” by Bogdan Petry

 • Acest subiect are 2 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 4 ani, 4 luni de Maxim.
Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #11843 Răspunde
  admin
  Keymaster

  Aici se dă startul discuției despre Sanki vol.26 🙂

  #11982 Răspunde
  Maxim
  Vizitator

  Pentru realizarea acestui volum, am pornit pe Facebook o campanie, care îngâna o altă campanie mai serioasă, dar mai stupidă în cele din urmă, „Viteazul e al meu. Eu desenez.”
  Pentru lansarea primei ediţii, în august, 2018, am avut şi un eveniment, un „praznic năpraznic” cu pofta ce-am poftit, grătar, muzică şi toate cele de ziua morţii Viteazului Mihai.
  Coincidenţa face ca în aceeaşi seară să participăm şi la inaugurarea unui Restaurent sârbesc la Craiova – cu gândul la Baba Novac, side-kick al lui Mihai.

  #13996 Răspunde
  Maxim
  Vizitator

  Abia acum dezvălui aici o reacţie la vederea copertei volumului 26 al SANKI, pe un grup de BD, înainte de urcarea lui pe site: „mizerie naţionalistă”!

  Îmi aduc aminte de reacţia unui ziar craiovean, fost organ al PCR, devenit „Cuvânt” al „libertăţii”, pe la începutul anilor 90, la aparitia primei publicaţii autonome din urbe: „gură de canal fascistă”! Era „Situaţia”.
  Şi situaţia asta încă mai e.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
Răspunde la: Sanki 26
Informația ta: